Birata.net

Muntons Muntons Hazy IPA

89.90лв.

В наличност

Код: 79235 Категория:

Описание

Новата висококачествена флагманска гама от китове на Muntons е фокусирана върху най-ентусиазираните производители на домашна крафт бира.

Muntons помолили 25 домашни пивовари да опитат първоначалните рецепти за тази флагманска гама и да предоставят обратна връзка със своя опит. Техните отговори помогнали за финната настройка на рецептите и поставянето на 3-те най-популярни описателни думи на предната страна на всяка опаковка, гарантирайки, че бирата, която ще получите, ще има точно очаквания вкус.

Произведени с най-добрия качествен малцов екстракт на Muntons, новите флагмански комплекти се доставят опаковани с хмел и добавки, включително пелети от първокласен хмел с невероятен вкус за сухо охмеляване и торбичка за прецеждане на хмела.

Ръководство с инструкция „стъпка по стъпка“ (приложена в комплекта), съобразено със стила на комплекта, позволява на домашния пивовар да има най-доброто изживяване при приготвянето на 20 литра превъзходна крафт бира.

Английския концентрат Muntons Hazy IPA Ви дава възможност да приготвите перфектна пикантна IPA в стил Нова Англия. Гранулите от хмел Citra (56 g) и Mosaic (60 g) дават възможност да създадете бира с отчетливи нотки на цитрусови плодове и грейпфрут, с перфектен аромат на тропически и костилкови плодове.

Тегло на кита 3,5 кг.
Оптимална температура за ферментация 18-21°C
Плътност 1014
Литри бира от кит 20 литра
Дни за ферментация 27 дни
Алкохолно съдържание 5,0 %
Вкус (EBU) 15-35
Цвят (EBC) 12-20
SCU 79235

Допълнителна информация

Тегло 3.5 кг
Размери 19 × 22.50 × 17.50 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Muntons Muntons Hazy IPA”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *