Birata.net

Muntons Milk Stout

89.90лв.

В наличност

Код: 79236 Категория:

Описание

Новата висококачествена флагманска гама от китове на Muntons е фокусирана върху най-ентусиазираните производители на домашна крафт бира.

Muntons помолили 25 домашни пивовари да опитат първоначалните рецепти за тази флагманска гама и да предоставят обратна връзка със своя опит. Техните отговори помогнали за финната настройка на рецептите и поставянето на 3-те най-популярни описателни думи на предната страна на всяка опаковка, гарантирайки, че бирата, която ще получите, ще има точно очаквания вкус.

Произведени с най-добрия качествен малцов екстракт на Muntons, новите флагмански комплекти се доставят опаковани с хмел и добавки, включително пелети от първокласен хмел с невероятен вкус за сухо охмеляване и торбичка за прецеждане на хмела.

Ръководство с инструкция „стъпка по стъпка“ (приложена в комплекта), съобразено със стила на комплекта, позволява на домашния пивовар да има най-доброто изживяване при приготвянето на 20 литра превъзходна крафт бира.

Английския концентрат Muntons Milk Stout Ви дава възможност да приготвите кремообразна и и вкусна тъмна бира, която създава меко, като кадифе усещане в устата и лека горчивина. Благодарение на комбинацията от първокласния малцов екстракт на Muntons, 500 гр. лактоза и мая Fermentus S-04, ще може да се насладите на перфектна домашна бира с аромат на печено кафе и меласа.

 

Тегло на кита 4,1 кг.
Оптимална температура за ферментация 18-21°C
Плътност 1014
Литри бира от кит 20 литра
Дни за ферментация 28 дни
Алкохолно съдържание 4,0 %
Вкус (EBU) 27-36
Цвят (EBC) 225-275
SCU 79236

 

Допълнителна информация

Тегло 4.1 кг
Размери 19 × 22.50 × 17.50 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Muntons Milk Stout”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *