Нашето предложение

Пшенична бира
Пшенична бира
31.90
Купи

Premium Bitter
Premium Bitter
35.90
Купи

Промоции

Промоция: Стартов комплект + 2 кита
Промоция: Стартов комплект + 2 кита
139.00
Купи

Bock Beer
Bock Beer
40.90
Купи

Пазаруване по Интернет

Често задавани въпроси

Въпроси, свързани с пазаруването в нашия онлайн магазинЗабравих си паролата. Как мога да вляза в стария си профил?

Печат 

Вашата парола е криптирана и ние не можем да Ви я изпратим обратно.

Можем обаче да генерираме нова парола за вашето потребителсто име и да ви я пратим на посочения от Вас при регистрация e-mail адрес. За целта използвайте линка "Забравена парола" в менюто "Онлайн магазин" вдясно или натиснете тук. След като попълните необходимите данни, ще получите на посочения адрес новата парола за достъп до сайта. Използвайте новата парола и вашето потребителско име за достъп до вашия профил.

Ние Ви съветваме да смените служебно генерираната парола с нова.Как да пазарувам в онлайн магазина?

Печат 

За да можете да правите поръчки на стоки от електронният ни магазин, е необходимо да се регистрирате. Това можете да направите оттук.

Ако вече сте регистриран потребител, моля влезте в акаунта си (чрез посочените от Вас при пегистрацията потребителско име и парола). Изберете измежду разнообразните продукти които ще откриете в нашия магазин и натиснете бутонът "купи". Попълнете необходимите полета. Проверете дали адресът за доставка, който сте посочили, е коректно въведен или го променете при нужда. Следвайте инструкциите на екрана, за да потвърдите поръчката си.

Приятно пазаруване!Как да се регистрирам?

Печат 

За да се регистрирате в нашия сайт, е необходимо да попълните регистрационната форма, която ще намерите тук. Необходимо е да посочите коректно вашето име, e-mail адрес и телефон за контакти. Изберете потребителско име и парола за достъп до системата и ги запомнете. Те ще са Ви необходими за да пазарувате в нашия магазин. По-късно ще можете да редактирате въведените от вас данни. Прочетете условията за ползване на сайта и се съгласете с тях като отбележите в съответното поле.Мога ли да платя чрез кредитна карта?

Печат 

Не, за момента единственият начин за плащане е при доставка на Вашата поръчка (чрез т. нар. наложен платеж). За вбъдеще планираме да предвидим възможност за разплащания по електронен път. 

Моята поръчка

Виж кошницата
Нямате поръчани продукти.

На чаша... БИРА!

Знаете ли, че… В края на 17в. седмичната дажба на учениците от всички възрасти е била две бутилки бира на ден. Бирата била далеч по-сигурна и вкусна отколкото водата, която много често била взимана от замърсени реки.

*

Намерете ни и във...

 


Условия за ползване | Условия за доставка | За нас
Copyright © 2007 BIRATA.NET - Всички права запазени!За предложения и мнения относно този сайт: admin@birata.net.

За да се забавлявате с Нашия сайт и да се насладите на истинска Домашна бира, трябва да сте пълнолетен. За да потвърдите, че имате навършени 18 години, моля използвайте бутона "Влез"


Ако нямате навършени 18 години, моля използвайте следния линк.
Благодарим Ви!